CrossFit Batadorp - 100%FitGym

 

Voor velen is CrossFit nog een onbekende sport maar inmiddels word het steeds meer wereldwijd bekend. Zo zijn er documentaires over CrossFit te vinden op NetFlix en zijn er vele kids en tieners die tegen de “ fittest on earth” aankijken. Behalve dat er veel volwassenen CrossFit doen zijn er ook CrossFit Teens / Kids sportlessen en wedstrijden.

 

CrossFit combineert gymnastiek, uithoudingsvermogen met gewichtheffen. Het is super divers en elke les is anders. Je leert veel over verschillende technieken zoals de handstand, touwklimmen en bijvoorbeeld een squat maar daarnaast wordt je ook conditioneel sterker door te fietsen, roeien, rennen, touwtje springen, boxjumps en nog veel meer.

en de Melkweg. 

Het belangrijkste van de sport is dat iedereen gerespecteerd wordt en ieder op eigen niveau kan deelnemen. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en help je elkaar regelmatig tijdens een work-out door een buddy of teams work-out uit te voeren.

 

Voor SchoolSport Best hebben we extra lessen op ons lesrooster gezet zodat we zoveel mogelijk Kids kunnen laten kennis maken met onze sports community. Let op! Onze sportclub bevind zich op industrieterrein “ De Breeven” in een zijstraat van de “de oude plank”. Je kunt gemakkelijk op de fiets komen door voorbij de oude gravel tennisvelden te fietsen rechtdoor op de oude plank af of kom met de auto. Parkeren is gratis in de omgeving van de Dintel.

Graag 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn zodat we op tijd kunnen starten. Benodigdheden: sportkleding en sportschoenen en neem ook een bidon om tussen de oefeningen door wat water te kunnen drinken. Kleedkamers zijn aanwezig maar omgekleed komen mag ook.

Lestijden:

Maandag: 16.30-17.30

Dinsdag: 16.30-17.30

Woensdag: 15.30-16.30 / 16.30-17.30

Vrijdag: 16.30-17.30 / 17.30-18.30

 

Voor meer informatie of vragen bezoek onze website:

www.100fitgym.nl | info@100fitgym.nl  | tel: 06 39 47 45 27 

(Contactpersoon Marly Nooijen)