danssport-4.pngDans-á-Lon           dansalonlogo.png

  

 

                         48-438.jpg               48-439.jpg                48-440.jpg                  48-441.jpg

Jazzdans/Dance Mix, HIPHOP, Free Runnen en/of Kinderdans bij Dans-á-Lon

Jazzdans/Dance mix, HipHop, kinderdans en ook peuter- en kleuterdans

Peuter- en Kleuterdans:

Dans-à-Lon geeft ook peuter- en kleuterdanslessen.

De lessen gaan over het bewegen op muziek, het leren samen spelen en dansen, durven ontdekken, lachen en het ontwikkelen van de eigen creativiteit en motorische vaardigheden. 

 Kinderdans:

De lesinhoud wordt gedurende het dansjaar afgestemd op de persoonlijkheid en ontwikkeling van de kinderen als individu en als groep. Naast de dansontwikkeling streven we door middel van muziek, dans en spel gerichte doelstellingen na.

Al naar gelang de kinderen vooruitgaan, worden de beginselen en basisvormen van dans bijgebracht en verder uitgebouwd bij de overgang naar tiener-/jongerengroepen. Over het algemeen starten we met de basispassen van jazzdans en algemene dansvorming vanaf 6 jaar. Vanaf een jaar of 8 wordt duidelijker en intensiever gewerkt aan de technische basis die nodig is voor een goede dansontwikkeling binnen de grenzen van de kinderen en hun maturiteit.

 Jazzdans/Dance Mix:

Jazzdans is een zeer gevarieerde dansstijl en omvat invloeden uit allerlei andere stijlen (rock 'n roll, klassiek ballet, Afrikaanse dans, showballet, streetdance), daarom noemen we het ook wel dance mix. We proberen het aanbod hierin te variëren en zorgen voor een breed bewegingsvocabulaire. 

 HipHop:

De hiphoplessen bij Dans-à-Lon zijn leuk, energiek, dynamisch en stoer! Kom het gewoon eens proberen op maandagavond om 19.00 uur!

Free Runnen:

Al ruim 5 jaar verzorgt Dans-à-Lon de Free Run lessen in Best. Dat doen we met veel plezier!

Inmiddels hebben we zo'n 40 free runners opgeleid tot fanatieke buitensporters.

Om daar te komen beginnen we echter bij de basis. De Free Run lessen worden gegeven in een gymzaal. 

Daar leer je veilig de basistechnieken van waaruit je verder werkt naar spectaculaire moves en over obstakels heen springt, duikt, vliegt en flipt.

We werken met lessen op verschillende niveaus waarbij verschillende leeftijden door elkaar trainen.

Je start in level 1.

Een aantal keren per jaar houden we dagen waarop je skills worden getest, waarna je kunt doorstromen naar een volgend level om weer nieuwe dingen te leren.

Met mooi weer vinden de lessen soms ook buiten plaats en uiteraard geven we een aantal keren per jaar toffe demonstraties.

Free Runnen is voor kinderen vanaf 7,5 jaar. 

We hopen je te zien in 1 van onze lessen!

Algemeen:

Dans-à-Lon is een kleine dansschool met veel persoonlijke aandacht voor haar leerlingen. Er hangt een ongedwongen sfeer en de leerlingen voelen zich thuis. We geven les aan kinderen vanaf 2,5 jaar tot .....

Houdt uw kind van bewegen, lachen, dansen, spelletjes en muziek? Dan staat hij/zij bij ons op de juiste dansvloer! We staan achter het idee van een brede algemene bewegingsvorming, het stimuleren van de eigen creativiteit en samenwerking met medekinderen.

Kortom, gezellige en verantwoorde peuter-/kleuter-, kinder- en jazzdans.

Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom. Lijkt het u wat?

Vele groetjes,

Lonneke van Oort 

Wederom een nieuwe ronde schoolsport in Best! Wij zijn er ook weer bij! 

Locatie : Zandweg 9, 5683 CK Best

INFO: www.dans-a-lon.nl