Hockeyclub MHC Best

 

Wij van hockeyclub MHC Best nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan onze schoolsport Best kennismakingscursus! Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, onze gezellige club biedt hockeyactiviteiten voor jongens en meisjes van alle leeftijden en niveaus.

 

Onze sessie van 6 weken is speciaal samengesteld om kinderen van groep 3 t/m 8 kennis te laten maken met deze fantastische sport. Onze ervaren trainers staan klaar om de kinderen te begeleiden bij het leren van verschillende technieken, zoals slaan, over slaan, drijven, pushen, flatsen, dummy, trappetje, wipje,"rondom de wereld" en nog veel meer. Dit is een geweldige kans om te ontdekken of hockey bij je past en om te ervaren of onze gezellige club iets voor jou is.

Bij MHC Best hechten we veel waarde aan plezier maken en samen spelen. Naast het verbeteren van hockeyvaardigheden, creëren we een unieke sociale omgeving waarin je kinderen nieuwe vrienden kunnen maken en zich thuis kunnen voelen.

Schrijf je snel in en doe mee! 

De schoolsport Best training vrijdag van 17:00-18:00. Locatie Sportlaan 6A Best

Voor meer informatie:   

Neem een kijkje op onze website www.mhcbest.nl  of neem contact op met Sandra Bosch 06-26328791 jjc_coordinatorimtg@mhcbest.nl

Laat deze sportieve kans niet aan je voorbij gaan om deel te nemen aan deze fantastische sport en om lid te worden van onze gezellige club!