balsport-3.pngVolleybal                Logo.jpg  

            Foto1-20150118_019_minitoernooi-1.JPG                Foto2-20150118_052_minitoernooi.JPG                Foto4-20141029_175940.jpg            

Volleybal bij VVC-Best                      

 

Veel van jullie kennen volleybal waarschijnlijk vooral van de vakanties en het strand. Maar ja, Best ligt niet aan zee, en we hebben jammer genoeg ook niet altijd vakantie. Gelukkig kun je bij VVC Best ook heel goed binnen volleyballen.

Denk je nu: dat is veel te moeilijk, dat net hangt te hoog of dat veld is te groot?  Geen probleem! Als jeugd begin je op kleinere velden, een lager net en kleinere teams. Deze vorm van volleybal staat bekend onder de naam “Cool Moves Volley” (vroeger ook wel CirculatieMiniVolleybal genoemd). De allerkleinsten beginnen met een gooi-vang spel, en naarmate je ouder wordt gaat dit steeds meer over op echt volleybal. CMV niveau 6 (het hoogste niveau) is al bijna echt volleybal, alleen in teams van 4 op een kleiner veld.

In plaats van iedere week een wedstrijd, speel je één keer in de maand een toernooitje. Ook doen we allerlei extra’s zoals vriendjes-vriendinnetjes toernooi, ouder-kind toernooi, apenkooien met zwarte piet en  om de paar jaar een VVC kamp.

Meer informatie kun je vinden op de website van VVC Best: www.vvc-best.nl

Hopelijk zien we je snel!

 

INFO: http://vvc-best.nl