Survivalbaan Best

 

 

Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen achter op het terrein, midden in de bossen, bij restaurant ’t Boshuys aan de Sonseweg 39 aan hun vaardigheden werken. Op een leuke sportieve manier werken we aan motoriek, techniek, kracht, conditie, souplesse, doorzettingsvermogen en zeker hun (zelf)vertrouwen. De kids helpen elkaar regelmatig en op een speelse wijze worden ook hun sociale vaardigheden groter. We vragen ze actief mee te doen bij de warming up en uitleg van de opdrachten. Zo worden ze tevens op het communicatieve vlak sterker. Dit begeleiden we natuurlijk nauwkeurig. 

Bij ons is wederzijds respect erg belangrijk. Iedereen telt mee. Tijdens deze 6 weken krijg je een goed beeld wat deze sport lichamelijk en mentaal met zich meebrengt. Buiten in de natuur heeft een andere dynamiek dan in een zaal sporten. Er zijn individuele opdrachten en opdrachten in teamverband. De samenhorigheid is erg groot. We helpen elkaar.

LOCATIE:De survivalbaan kun je vinden aan de Sonseweg 39 achter op het terrein bij restaurant ’t Boshuys 5681 BH Best 

TIJDEN:De schoolsportlessen zijn op de woensdagmiddag van 15:30 uur tot 16:30 uur (groep A) en op zondag van 10:00 uur tot 11:00 uur (groep B). 

CONTACT: Stuur voor vragen een mailtje naar info@bbs-outdoor.nl

webpagina www.bbs-outdoor.nl